Spring naar inhoud

100 1000 klimrit

Op zondag 23 april 2023         

Organiseert Toerclub ‘TC de Pedaleurs’ uit Malden weer de Honderd Duizend Klimrit. Een groepstoertocht over de heuvels rond Malden, Groesbeek en Nijmegen met een lengte van 100 kilometer en meer dan 1000 hoogtemeters. Ook dit jaar weer een Halve Honderdduizendrit met 50 km en ruim 600 hoogtemeters.

De tocht is bijzonder: u komt op de kleinste klimmetjes in de omgeving, maar de route is niet uitgepijld omdat bepaalde kruisingen dubbel in de route voorkomen. Daarom wordt u persoonlijk begeleid door leden van ‘de Pedaleurs’ die de (ingewikkelde) route goed kennen: we fietsen in groepen van 12 tot 14 personen met 2 voorrijders-Pedaleurs.

Er kunnen ongeveer 250 deelnemers inschrijven voor dit heerlijk dagje klimmen.

U kunt kiezen uit een rustige, een normale of en een snelle groep, hiermee wordt bedoeld:

  • Rustig = u fietst gemiddeld 27 km/u., in een groep op de vlakke weg.
  • Normaal = u fietst gemiddeld 30 km/u., in een groep op de vlakke weg.
  • Snel = u fietst gemiddeld 33 km/u., in een groep op de vlakke weg.


Tijdens de tocht zal onze fotograaf op bepaalde unieke locaties foto’s maken, waarvan we sommigen mogelijk op onze website zullen plaatsen. Indien u hiertegen bezwaar heeft, stuur ons dan een bericht.

U fietst op eigen risico.

Bent u geen lid bent van de NTFU? Op het inschrijfformulier is de mogelijkheid opgenomen om uw fiets te verzekeren middels een NTFU-dagverzekering

Hieronder het hoogteprofiel van onze 100.1000 tocht. De Halve rit zal bestaan uit het 2e deel van de tocht, waar de meeste heuvels in zitten. Het zwarte labeltje geeft de pauzeplaats aan.

Het inschrijfgeld is €5,- voor leden van de NTFU en €7,- voor niet-leden.

Klik hier voor het Inschrijfformulier

Startplaats: Voetbalvereniging SV Juliana '31, Broekkant 39, 6581 AC MALDEN
https://www.svjuliana31.nl/


Fotoalbum 24-04-2022