HDK Klimtocht (NTFU Extra Goed Geregeld)

Over dit evenement

Categorie
PDL | Evenement
Organisator
Honderd Duizend Klimrit
Datum
21 apr. 2024
Locatie
Start: SV Juliana, Malden

HDK-klimrit: 'NTFU Extra goed geregeld' - Doe mee met TC De Pedaleurs!

Reserveer alvast de datum voor de volgende editie van de HDK-klimrit in 2024: zondag 21 april. Meer informatie volgt spoedig op onze website. Blijf op de hoogte!

Beste fietsliefhebbers,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze HDK-klimrit in 2023 het felbegeerde NTFU-keurmerk 'Extra goed geregeld' heeft verdiend. De beoordeling van de NTFU omvatte cruciale aspecten als veiligheid, organisatie, toestemming/vergunning, route, en impact op natuur en milieu. We zijn trots op deze erkenning en willen dit met jullie vieren.

Bent u klaar voor een onvergetelijke uitdaging? Zet de HDK-Klimrit dan alvast in je agenda! Aanmelden wwordt mogelijk via deze pagina.

Wat is de HDK?

HDK staat voor 100.000 Klimtocht: 100 km en 1.000 hoogtemeters! TC De Pedaleurs daagt u uit om uw grenzen te verleggen en een onvergetelijke fietservaring te beleven. Verken adembenemende landschappen, trotseer uitdagende beklimmingen en ervaar razendsnelle afdalingen tijdens de HDK-klimrit.

Ontdek de prachtige fietsgebieden van Heumen, Nijmegen en Berg & Dal, waar u volop mogelijkheden hebt om hoogtemeters te maken. Tijdens de HDK-tocht fietst u bijna alle bekende hellingen! Of u nu een doorgewinterde klimgeit bent of uw grenzen wilt verleggen als beginnende fietser, de HDK-klimrit biedt voor ieder wat wils. Kies uit verschillende afstanden en moeilijkheidsgraden en geniet van een geweldige dag op de fiets.

Sluit u aan bij TC De Pedaleurs voor de HDK-klimrit toertocht en maak deel uit van iets bijzonders. Verbeter uw persoonlijke records, overwin de bergen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Meer informatie vindt u op onze speciale subpagina 'Evenementen'.

Oordeel NTFU:

Onze tocht onderscheidt zich van de standaard toertochten doordat onze leden de deelnemers persoonlijk in groepsverband begeleiden. Elke groep heeft twee lokale gidsen als wegkapiteins, waardoor er geen pijlen nodig zijn en u als deelnemer de mooiste plekken en klimmetjes te zien krijgt. Het compacte parcours stelt u in staat om vanuit verschillende richtingen de lokale heuvels en bergen te bedwingen. Bovendien is de pauzeplaats opgesplitst over twee verschillende locaties om de deelnemers te verspreiden.

Meer info is na te lezen op deze pagina

Onze sponsoren