Evenementen

Welkom bij de Evenementen van TC De Pedaleurs!

Bij TC de Pedaleurs gaat het niet alleen om fietsen; het gaat ook om het bevorderen van de fietstoersport in al zijn facetten door wekelijkse toerritten en trainingen voor zowel racefietsers als mountainbikers, evenals het organiseren van jaarlijkse heuvel- en veldtoertochten. Daarnaast koesteren we de traditie van onze evenementen, zoals de Maldense Bosloop op de eerste zondag van november.

Onze evenementen zijn het kloppende hart van onze club, en hier op deze startpagina ontdek je een overzicht van al onze aankomende evenementen. Klik eenvoudigweg op de links aan de linkerzijde om gedetailleerde informatie te vinden over elk specifiek evenement. Of je nu een fervente racefietser bent die droomt van prachtige heuvelachtige uitdagingen, een avontuurlijke mountainbiker die de ruige paden wil verkennen, of gewoon op zoek bent naar leuke evenementen om met het hele gezin aan deel te nemen, hier ben je op de juiste plek.

Onze evenementenkalender zit boordevol opwindende ritten, tochten, en activiteiten voor alle niveaus en interesses. Of je nu wilt deelnemen aan onze jaarlijkse 'Honderd Duizend Klimrit', gezellige clubritten, veldtoertochten, of de traditionele Maldense Bosloop, we hebben voor elk wat wils.

Evenementen

24
mei
Heuvelweekend Rodt
  • Evenement
  • SV Juliana
3
nov
Bosloop Malden 2024
  • Evenement
  • Bosrand Heumensoord

Onze sponsoren