Leden

Ledenpagina

Welkom op de exclusieve pagina voor leden van TC De Pedaleurs. Deze pagina opent de deur naar een wereld van exclusieve voordelen, informatie en mogelijkheden, zorgvuldig samengesteld om jouw fietservaring te verrijken.

Binnen deze digitale omgeving brengen we onze fietsfamilie samen, waarbij elk lid niet alleen een Pedaleur is, maar een essentieel onderdeel van onze gepassioneerde gemeenschap van  fietsenthousiastelingen.

Aan de linkerzijde van de pagina vind je een menu met verschillende onderdelen. Hier vind je informatie die specifiek betrekking heeft op jouw lidmaatschap.

Ontdek de nieuwste aanbiedingen en ondersteuning van onze gewaardeerde sponsors, blader door recente fotoalbums die de hoogtepunten van onze ritten en evenementen vastleggen, blijf op de hoogte van het laatste clubnieuws en belangrijke aankondigingen, en maak verbinding met medefietsers via ons levendige forum. Of lees over "De Gouden Pedaleurssschoen", en ontdek aan wie deze al is uitgegeven. .

Hier vind je ook essentiële informatie over clubkleding, zodat je met trots onze kleuren kunt vertegenwoordigen tijdens onze ritten. Volg ook onze Strava-club en deel je prestaties en routes met medeleden.

Als erkend lid van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) delen we graag informatie over de voordelen van het lidmaatschap en hoe je kunt profiteren van hun ondersteuning.

Bij De Pedaleurs staat de veiligheid en het welzijn van onze leden voorop. Daarom bieden we hier ook informatie over onze vertrouwenscontactpersonen, die beschikbaar zijn voor alle leden.

Onze sponsoren