Aanbiedingen

Sponsoraanbiedingen

Beste leden van TC De Pedaleurs,

Welkom op onze exclusieve sponsoraanbiedingenpagina, waar we met veel enthousiasme een selectie van deals en sponsoraanbiedingen hebben samengesteld, speciaal voor jullie als gewaardeerde leden. Bij TC De Pedaleurs streven we ernaar om extra voordelen te bieden, en deze pagina illustreert perfect hoe we dat doen.

Hier delen onze sponsors en partners regelmatig fantastische aanbiedingen die exclusief beschikbaar zijn voor TC De Pedaleurs-leden. Of je nu op zoek bent naar informatie over fysiotherapie, sportmedisch onderzoek, of andere relevante diensten, deze pagina is dé plek waar je als lid van TC De Pedaleurs moet zijn.

Tip: Kom regelmatig terug om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en haal het maximale uit jouw lidmaatschap bij TC De Pedaleurs.

Aanbiedingen:

Toerclub De Pedaleurs is verheugd om aan te kondigen dat we een samenwerking zijn gestart met fysiopraktijk Medical Training Malden. Als onderdeel van deze samenwerking biedt MTM een gratis inloopspreekuur fysiotherapie aan voor leden van TC De Pedaleurs. Sportfysiotherapeuten zijn op maandagochtend, dinsdagavond en woensdagochtend aanwezig voor gratis screenings en advies over klachten. MTM staat bekend om zijn flexibiliteit, betrokkenheid en up-to-date fysiotherapeutische zorg, inclusief specialisaties zoals sportfysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie. Lees hier meer over MTM en deze aanbieding.

Sportgeneeskunde CWZ in Nijmegen biedt Pedaleurs een exclusieve korting op een sportmedisch onderzoek voor wielrenners. Het omvat een vragenlijst, lichamelijk onderzoek, metingen door de doktersassistente, en een fietsmaximaaltest met ECG, bloeddruk en ademgasanalyse. Resultaten worden met de sportarts besproken, inclusief vragen over conditie, omslagpunt, trainingsadvies, en gezondheid van hart en longen. Kosten zijn €205 met Pedaleurs-korting (normaal €230), met optie tot €25 bloedonderzoek. Vergoeding via de aanvullende verzekering, details per verzekeraar op de website. Kijk hier voor meer informatie.

mbrisale_99573.png
Aanbiedingen TC De Pedaleurs

Onze sponsoren