Service Apotheek Malden

apotheek_malden.jpg

Kortingsactie van Service Apotheek Malden! 

(Bijvoorbeeld voor bescherming van je huid tijdens het wielrennen)


Service Apotheek Malden geeft nu standaard 10% korting op alle vrij verkrijgbare producten, zolang Service Apotheek Malden sponsor is van de Pedaleurs. Enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je Pedaleurspet of -shirt tonen bij de kassa. 

Een goede gelegenheid om te kijken of je zonbeschermingsproducten nodig hebt!

Als fervente wielrenners weten we allemaal hoe heerlijk het is om de weg op te gaan, de wind in je gezicht te voelen en de kilometers onder je wielen te voelen glijden. Maar vaak wordt één van de meest cruciale aspecten van onze gezondheid vergeten: zonbescherming. In de wereld van het wielrennen is zonbescherming net zo belangrijk als de juiste uitrusting en training. 

Waarom is zonbescherming zo belangrijk voor wielrenners? Het antwoord ligt in de aard van onze sport. Als we op onze fietsen klimmen, brengen we uren door in direct zonlicht, en worden we blootgesteld aan schadelijke Uv-stralen, die onze huid kunnen beschadigen en zelfs huidkanker kunnen veroorzaken. De combinatie van langdurige blootstelling en de reflectie van de zon op het wegdek kan leiden tot ernstige huidproblemen op lange termijn.

Service Apotheek Malden heeft ruime keuze van zonbeschermingsproducten. Speciaal voor ons als fietsers wordt het volgende product aangeraden: een SPF 50+ Fluide Sport van Eau Thermale Avène (door de Consumentenbond als beste getest).

Het is een product met een hoge beschermingsfactor (dus effectief om huidschade te voorkomen) èn comfortabel voor onze actieve leefstijl: de crème voelt niet plakkerig aan, trekt snel in en loopt niet uit tijdens het zweten. En het mooie is: je wordt toch bruin!

Service Apotheek Malden adviseert om regelmatig te smeren, namelijk iedere 2 uur opnieuw. De werkzaamheid van de filters neemt af na het aanbrengen. Hoe snel dat gebeurt is afhankelijk van je huid, de sterkte van de zon, je activiteit en gebruikte zonnefilter. Het is een fabel dat je met een heel hoge factor de gehele dag in de zon kunt blijven. 

Dus Pedaleurs: vergeet niet om jezelf te beschermen tegen de zon, voordat je weer op je fiets springt voor je volgende avontuur. De kortingsactie geldt ook voor andere, vrij verkrijgbare producten, dus alles wat niet op recept gaat. 

Service Apotheek Malden wenst je een mooie, zonnige fietszomer toe! 


Onze sponsoren