Over TC De Pedaleurs

TC de Pedaleurs: Dé wielertoerclub voor Malden e.o.

Welkom bij TC de Pedaleurs, dé wielertoerclub voor de gemeente Heumen en omgeving. Ons doel is om de fietstoersport in al zijn facetten te bevorderen. We nodigen nieuwe leden van harte uit om zich bij ons aan te sluiten en samen te genieten op de racefiets en MTB van onze mooie omgeving.

Toerritten en activiteiten

Elke week organiseren we boeiende toerritten voor onze leden. In de zomer gaan we de weg op met de racefietsers, terwijl we vooral 's winters zowel op de weg met de racefietsers als in het bos met de mountainbikers fietsen. Zo kunnen onze leden het hele jaar door plezier beleven aan het fietsen.

Jaarlijkse hoogtepunten

Naast de wekelijkse toerritten hebben we ook jaarlijkse hoogtepunten waar onze leden naar uitkijken. In het voorjaar organiseren we bijvoorbeeld een spannend 'heuvelweekend' en een 'vlakweekend' voor de racefietsers. We verkennen prachtige regio's zoals de Eifel, Sauerland en de Ardennen, en trotseren uitdagende heuvels en adembenemende landschappen. In het najaar en de winter organiseren we een ATB-weekend in dezelfde regio's, speciaal voor de mountainbikers. Dit geeft onze leden de kans om hun vaardigheden op ruig terrein te testen en nieuwe avonturen te beleven.

Trainingsmomenten en evenementen

Om onze leden verder te ondersteunen, bieden we meerdere trainingsmomenten in clubverband gedurende de week. We geloven in de kracht van samen trainen en elkaar motiveren om het beste uit onszelf te halen.

Als trotse leden van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) organiseren we elk jaar een evenement. In april organiseren we al vele jaren een bekend  toertocht op de weg: de HDK, waarbij racefietsers kunnen genieten van een uitdagend parcours en de gezelligheid van medefietsers. 

Tradities en gemeenschap

Bij TC de Pedaleurs koesteren we niet alleen onze passie voor fietsen, maar ook onze lokale gemeenschap. Daarom organiseren we al meer dan 30 jaar de Maldense Bosloop op de eerste zondag van november. Dit evenement staat open voor het hele gezin en trekt deelnemers uit alle leeftijdsgroepen. Individuen, scholen en bedrijventeams nemen deel aan deze veldloop, waarbij sportiviteit en plezier centraal staan. We zijn er trots op dat we deze traditie in ere houden en verwelkomen nieuwe leden om samen met ons te genieten van fietsen en gemeenschapszin.

Sluit je aan bij TC de Pedaleurs en ontdek het plezier van wielrennen in Heumen e.o. Samen beleven we avonturen, verbeteren we onze vaardigheden enversterken we de band binnen onze wielergemeenschap. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint, er is altijd een plek voor jou bij TC de Pedaleurs. Kom langs en ontdek wat wij te bieden hebben. Samen genieten we van prachtige ritten, uitdagende evenementen en onvergetelijke momenten op de fiets.

Schrijf_je_nu_in_voor_2024.png
Voordelen_lidtmaatschap.png
Voordelen lidmaatschap TC De Pedaleurs op een rijtje

Onze sponsoren