Spring naar inhoud

Pedaleurs Ploegen Tijdrit

Zaterdagavond 14 juli 2018 organiseert Toerclub De Pedaleurs uit Malden een ploegentijdrit op de grens tussen Ottersum, Milsbeek en Ven Zelderheide in de Gemeente Gennep.

Klik hier voor het parcours: 

Met dank voor de film aan Jurgen van Duren van T.C. Gennep en T.V. Cerberus.

De ploegentijdrit bestaat uit een verkeersvrije ronde van 9 km die drie keer afgelegd wordt. Een ploeg bestaat uit maximaal 4 en minimaal uit 3 renners . De tijd van de derde aankomende telt als eindtijd.

Tijdwaarneming wordt door Stichting OX verzorgd middels chip in het stuurbordje.

Deelname staat open voor iedereen vanaf 16 jaar. Er kunnen zich maximaal 30 ploegen inschrijven. Deelname alleen op voorinschrijving vanaf 15 maart 2018 tot en met uiterlijk 30 juni 2018 via www.inschrijven.nl.  De inschrijving sluit als er 30 ploegen ingeschreven zijn en er een wachtlijst is van 10 ploegen.

 

Klik hier voor inschrijven: 

Tijdstip: Start eerste ploeg 17.30 uur en laatste 19.30 – 19.45 uur.

Start, doorkomst en finish zijn gesitueerd op de kop van de Goorseweg op de Aaldonksestraat 3 voor Bert Janssen Diervoeders.

Het wedstrijdsecretariaat is bij Tennisvereniging Ottersum aan de Goorseweg 51 Ottersum ( 300m van S/F). Hier kan vanaf 16.00 uur het stuurbordje opgehaald worden. Let op! Het secretariaat is alleen per fiets bereikbaar.

Parkeren kan op het Josephplein en Kerkplein in Ottersum ( 600m van Secretariaat) en bij Multimate aan de Nijmeegseweg 16 in Gennep (1km van Secretariaat).

Klik hier voor het Reglement.