Bosloop

Bosloop Malden: hardlopen in de prachtige bossen van Malden!

Al 45 jaar lang is het jaarlijkse hardloopevenement in de bosrijke omgeving van Malden een drukbezochte traditie, altijd gehouden op de eerste zondag van november. De Bosloop Malden is bovendien het grootste evenement dat plaatsvindt in de gemeente Heumen.

De Bosloop biedt verschillende afstanden om aan deel te nemen, namelijk:

Schrijf je in voor de bosloop, of zie voor meer informatie ons Dagprogramma.

Voorinschrijving

Belangrijk: De inschrijving voor de Bosloop Malden 2024 is nog niet geopend.

Meer informatie over inschrijven vindt u medio oktober op deze pagina. 

"De Bosloop is een geweldige hardloopwedstrijd voor zowel recreatieve lopers als prestatiegerichte hardlopers. Bovendien is de datum van het evenement perfect als laatste goede training voor de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. De startlocatie wordt tijdens de loop omgetoverd tot een gezellig sportveld, waar zowel deelnemers als toeschouwers kunnen genieten van de gezellige sfeer." 

Hans Kopp, voorzitter TC De Pedaleurs

Doe mee als team!

Vorm een team met je sportploeg, klasgenoten, buren, wijkgenoten, collega's van hetzelfde bedrijf of dezelfde instelling. Een team bestaat uit minimaal vijf lopers/loopsters.

Schrijf je hier in voor de Bosloop Malden

MTM Kidsrun Bosloop Malden

Wie wint de wisselbokaal voor de sportiefste school? Dit jaar introduceren we de spannende scholencompetitie genaamd MTM Kidsrun Bosloop Malden. De school met het grootste aantal deelnemers die de eindstreep passeert, ontvangt een mooie wisselbokaal.

Bij de Bosloop draait het om deelname, niet alleen om winnen. Op deze manier hopen we een gezonde levensstijl te bevorderen, waarbij voldoende lichaamsbeweging vanaf jonge leeftijd van groot belang is.

Raadpleeg het tabblad "Het Evenement" op onze website voor de starttijden van de verschillende afstanden.

De deelnamekosten staan vermeld op de evenementpagina's en zijn afhankelijk van de gekozen afstand. Kijk voor meer informatie op de website van de bosloop

Locatie:

Het Wedstrijdterrein is een grasveld dat ligt tussen de bebouwde kom van Malden en de bosrand van Heumensoord. Deze onverharde locatie is bereikbaar via de Merellaan (fiets- en voetpad). Automobilisten kunnen parkeren in de onmiddellijke omgeving van de Sporthal Malden, op duidelijk aangegeven locaties. Bij het aanreizen naar het wedstrijdterrein en afreizen na uw loop geldt eenrichtingsverkeer. 

Zie onderstaande afbeelding van de route naar het wedstrijdterrein en de opzet van het wedstrijdterrein.


Afteltimer Bosloop Malden 2024

De volgende bosloop vindt plaats op zondag 3 november 2024.
​​​​​​​Dat is nog:

lopers-company.gif
Lopers Company Nijmegen
2022-route-veldschuur-malden-klein.pdf
Locatie Bosloop Malden

Onze sponsoren