Spring naar inhoud

Honderd Duizend Klimrit

 "Kom ook op 14 april meefietsen met "Enjoy the ride" om jongvolwassenen met kanker te ondersteunen, klik hier.

en Op zondag 28 april 2019                    

Organiseert Toerclub ‘TC de Pedaleurs’ uit Malden voor de 12e keer de Honderd Duizend Klimrit. Een groepstoertocht over de heuvels rond Nijmegen met een lengte van 100 kilometer en meer dan 1000 hoogtemeters.

Ook dit jaar weer een Halve Honderdduizendrit met 50 km en ruim 500 hoogtemeters.

Nieuw in 2019:  de afstand 125 km. met nog zo'n 195 extra hoogtemeters.

We fietsen weer in groepen van 12 tot 15 personen onder begeleiding van 2 Pedaleurs en er kunnen ongeveer 370 deelnemers inschrijven voor dit heerlijk dagje klimmen.
Er kan gekozen worden voor een rustige, een normale en een snelle groep.
Deze rijden respectievelijk ongeveer 28, 31 en 34km/h op de vlakke weg.
Voor de 50 km geldt, dat dit veelal een rustige groep zal zijn.

Hieronder het hoogteprofiel van onze 100.1000 tocht. De Halve rit zal bestaan uit het 2e deel van de tocht, waar de meeste heuvels in zitten. Het zwarte labeltje geeft de pauzeplaats aan.

Schermafdruk 2016-02-29 10.37.27

Klik hier voor het Inschrijfformulier

20 gedachten over “Honderd Duizend Klimrit

  1. webmaster

   Beste Laurens. We hebben wel .gpx bestanden van de routes maar onze ervaring leert dat als je de route niet kent je er niet veel aan hebt, omdat er op nogal wat plaatsen stukjes heen en terug over dezelfde weg gereden wordt en ook diverse keren kruisingen en als je dan niet weer welke kan je moet volgen het niet te doen is. Dit dis de re3den dat we de gpu bestanden liever niet verspreiden. Ze dienen alleen te ondersteuning voor iemand die de route kent.

 1. webmaster

  Als antwoord op de laatste drie vragen:

  Wij informeren de deelnemers rond 25 april de exacte starttijd en indeling per groep.
  Starttijden tussen 08.00 en 09.00 uur.

 2. Sandra

  Wat is het klimtempo van de langzaamste 100 km groep? Het lijkt mij een hele leuke tocht! 28 gemiddeld op de vlakke weg over een afstand van 100 km is wat te pittig. Bij de 50 km staat wel specifiek aangegeven dat het een rustige groep is. Rustig is natuurlijk een relatief begrip. Maar begrijp ik daaruit goed dat de 100 km groep wel echt veel harder fietst? Probeer mij een beeld te vormen van de haalbaarheid. Vandaar dat ik benieuwd ben naar het klimtempo op deze afstand.

   1. Sandra

    Bedankt voor je reactie. Ik denk dat deze snelheid mij mooi uit kan dagen. En mocht ik het net niet redden, dan maar lossen en zelf terug fietsen 😃

 3. Frank Orie

  Een aantal jaar geleden heb ik aan deze tocht meegedaan en ik heb genoten van de fijne organisatie en de erg gemoedelijke sfeer. Op 28 april ben ik er weer bij en het kan mij niet snel genoeg 28 april worden :).

  Frank Orie, Emmeloord

 4. Alfred

  Ik ben NTFU-lid, maar ben niet aangesloten bij een club. Kan ik dan niet mee doen? Ik kom niet voorbij het verplichte invoerveld daarvoor namelijk.

  1. webmaster

   Ik heb het gezien Alfred, Dat is een foutje in het inschrijfformulier, Schrijf maar gewoon in (zonder het NTFU deel in te vullen) en neem je NTFU kaart mee naar de start, dan krijg je in ieder geval ook de korting.
   Ik zal de commissie informeren.

   1. team HonderdDuizend Klimrit Malden, Harry Cornelissen

    Aan: Alfred en andere geinteresseerden.

    Helpdesk van "inschrijven.nl " reageerde als volgt:
    Die optie is al beschikbaar. Men moet kiezen: 106050: Individueel lid NTFU

    Groet van het team HonderdDuizend Klimrit Malden, Harry Cornelissen

 5. webmaster

  Hallo Daan,
  De inschrijving is nog niet gesloten hoor. Ik heb zojuist getest en ik krijg het inschrijfformulier normaal voor mijn neus. Als het goed is moet dat dus werken.

  1. webmaster

   Dat is zeker mogelijk Daan, je moet ervoor zorgen dat alle groepsleden bij het veldje groep / team exact dezelfde teamnaam invullen, dan zorgt onze commissie ervoor dat jullie bij elkaar in de groep zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *